Blogg

Oct 27, 2015, 11:19 AM
Today I’ve tried the newest Slimjet Browser, under Linux. Trying to install it from the AUR repository was unsuccessfull. But downloading it from their homepage, and running the generic Linux version. This was straightforward though, and everything worked extremely fast and snappy.
Oct 26, 2015, 11:14 AM
Løntjernbråtan ble opprinnelig bygget som skole for barna til gruvearbeiderne i samfunnet rundt Brødstadgruven, på begynnelsen av 1900-tallet.
Oct 25, 2015, 11:11 AM
På Nettavisen.no kunne vi i dag lese at Carl I Hagen mener at den sittende regjeringen, utgått fra hans eget parti FRP og Høyre, er tafatte fordi de ikke har innført visumplikt for alle utenom EØS, og at de ikke er i gang med å bygge norske asylmottak i Tyrkia.
Oct 24, 2015, 11:04 AM
Bare religiøsitetens fjøsnisser slipper unna med sånt som dette, var overskriften i et innlegg på BA.no, publisert 24. oktober i år. Man trenger ikke å lese lenge, der hvor innlegget er delt på sosiale medier, før man ser at svært mange føler seg svært forulempet av at muslimer, som leier Grieghallen, benytter ulik inngang for kvinner og menn, i forbindelse med ID-feiring.
Oct 20, 2015, 11:01 AM
Today I’ve been connecting this site to several social media, and thus make all my postings here, automatically posted on these social medias once they’re posted.
Oct 19, 2015, 10:57 AM
For the first time in my life I’ve been trying to run Gnome under Wayland, today. Wayland is intended as a simpler replacement for X, easier to develop and maintain. Both GNOME and KDE are expected to be ported to it.
Oct 16, 2015, 10:54 AM
Jeg har vurdert å legge ut innleggene fra den gamle bloggen min. Men så har jeg bestemt meg for at det mest riktige, og definitivt enkleste, er å bare legge ut en lenke til den første bloggen jeg lagde.
Oct 4, 2015, 10:48 AM
For en stund siden bestilte jeg en såkalt SmartKlokke fra den kinesiske nettbutikken GearBest.com.Idag, etter ca 25 dagers postgang, ankom klokken. Innpakkingen og esken til klokken, som dere ser til høyre, var slik man forventer av et teknologiprodukt av typen telefon, smartklokke, nettbrett og sånt.
Oct 3, 2015, 10:44 AM
Å lage en portefølje for websiden, under WordPress, viser seg å være litt mindre «straight forward» enn jeg hadde håpet på. Men begynner å få oversikt på det nå, tror jeg. Men tror kanskje jeg kan få en a-ha opplevelse når jeg skal legge til flere kategorier. Time will tell.