Å lage en portefølje for websiden, under WordPress, viser seg å være litt mindre «straight forward» enn jeg hadde håpet på. Men begynner å få oversikt på det nå, tror jeg. Men tror kanskje jeg kan få en a-ha opplevelse når jeg skal legge til flere kategorier. Time will tell.

Begynner forøvrig å finne ut av mulighetene i det nye temaet jeg har tatt i bruk for web-siden. Jeg liker spesielt godt at feltet for hovedteksten er mye bredere, og dermed også mye mer dominerende, enn hva som var tilfellet med det opprinnelige oppsettet. Dette har selvsagt forårsaket at noe av layout’en på de eldste sidene trenger litt justeringer. Men det får jeg ta etterhvert. -Som tidligere nevnt, syns jeg det er gøyere å lage rammeverket, enn å jobbe med selve innholdet…

536294_408387172518018_1118935600_n.jpgDessverre er det dessuten også så som så med tid tilgjengelig til dette prosjektet. Så det blir som regel kanskje en gang i uken, at jeg får satt meg ned, og konsentrert meg ordentlig om dette. Dermed vil det jo naturlig nok ta ganske lang tid fra tanke/idé, og til oppstart. Og ikke minst til jeg får et «ferdig» resultat, som jeg kan si meg noenlunde fornøyd med. Men så lenge jeg syns det er gøy å holde på med, kommer jeg nok til å fortsette med prosjektet.

Last Post
Next Post
Topics
No topics.