Blogg

Oct 24, 2015, 11:04 AM
Bare religiøsitetens fjøsnisser slipper unna med sånt som dette, var overskriften i et innlegg på BA.no, publisert 24. oktober i år. Man trenger ikke å lese lenge, der hvor innlegget er delt på sosiale medier, før man ser at svært mange føler seg svært forulempet av at muslimer, som leier Grieghallen, benytter ulik inngang for kvinner og menn, i forbindelse med ID-feiring.
Oct 20, 2015, 11:01 AM
Today I’ve been connecting this site to several social media, and thus make all my postings here, automatically posted on these social medias once they’re posted.
Oct 19, 2015, 10:57 AM
For the first time in my life I’ve been trying to run Gnome under Wayland, today. Wayland is intended as a simpler replacement for X, easier to develop and maintain. Both GNOME and KDE are expected to be ported to it.
Oct 16, 2015, 10:54 AM
Jeg har vurdert å legge ut innleggene fra den gamle bloggen min. Men så har jeg bestemt meg for at det mest riktige, og definitivt enkleste, er å bare legge ut en lenke til den første bloggen jeg lagde.
Oct 4, 2015, 10:48 AM
For en stund siden bestilte jeg en såkalt SmartKlokke fra den kinesiske nettbutikken GearBest.com.Idag, etter ca 25 dagers postgang, ankom klokken. Innpakkingen og esken til klokken, som dere ser til høyre, var slik man forventer av et teknologiprodukt av typen telefon, smartklokke, nettbrett og sånt.
Oct 3, 2015, 10:44 AM
Å lage en portefølje for websiden, under WordPress, viser seg å være litt mindre «straight forward» enn jeg hadde håpet på. Men begynner å få oversikt på det nå, tror jeg. Men tror kanskje jeg kan få en a-ha opplevelse når jeg skal legge til flere kategorier. Time will tell.
Sep 23, 2015, 11:29 PM
Da har jeg endret utseendet helt på hjemmesiden min. Jeg ser at det trengs en god del mer tilpasninger, enn det jeg har tatt meg til til enda. Bl.a. må jeg gjøre en endring, som gjør sidene «Om meg» og «About me» tilgjengelig igjen. Dette har med meny-oppsettet i det nye temaet, å gjøre.
Sep 8, 2015, 11:24 PM
Jeg lurer egentlig på, siden det ikke er mulig å velge språk for poster i android-appen, hvilket språk disse postene blir publisert under.
Sep 7, 2015, 11:17 PM
Jeg har tenkt litt på hva som egentlig er innsparingspotensialet ved å bytte ut alle norske lyspærer med moderne led-pærer.
Sep 6, 2015, 11:10 PM
Banished is another of my favourite games. I’ve played it, more or less regularly, for the past year. And this game is a brilliant example to prove that «less is more» is certainly true. The game is completely free of multiplayer options, warfare and such. This makes this game a completely purified «playing God» type of game.